Åbningstider Tycho Brahe Planetarium Naturvidenskabeligt legetøj i Tycho Brahe Planetariums butik Har du ikke bestilt billetter til en forestilling, anbefaler vi stadig, at du er her ca 30 min før. Tycho Brahe, planetarium,. Kongevej 10 1610, københavn. I vores butik har vi naturvidenskabeligt legetøj og bøger om astronomi og rumfart. Tycho Brahe Planetarium - Home Facebook Tycho Brahe Planetarium - Startside Facebook Perseiderne byder på stjerneskud i måneskinnet Planetarium - Et univers af oplevelser. Det

Abel cathrine gade kirkens korshær odense

Åbningstider Tycho Brahe Planetarium Naturvidenskabeligt legetøj i Tycho Brahe Planetariums butik Har du ikke bestilt billetter til en forestilling, anbefaler vi stadig, at du er her ca 30 min før. Tycho Brahe, planetarium,. Kongevej 10 1610, københavn. I vores butik har vi naturvidenskabeligt legetøj og bøger om astronomi og rumfart. Tycho Brahe Planetarium - Home Facebook Tycho Brahe Planetarium - Startside Facebook Perseiderne byder på stjerneskud i måneskinnet Planetarium - Et univers af oplevelser. Det absolut fedeste sted at komme, når vi besøger, kbh. Vi sammensætter dagligt retterne og tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. På den varme side.

Kapers, citron tartar sauce, hver uge har vi en ny sæsonbaseret ret på menukortet (husmandskost dagens suppe med grøn olie. Ændringerne vil blive slået op på vores hjemmeside under menupunktet "planlæg besøg". Der er også en del planeter at spotte på nattehimlen, hvis du kigger godt efter. Vi ser nærmere på livets opskrift, og for at finde de kosmiske ingredienser, må vi se nærmere på både Big Bang, stjerner og sorte huller. Dagens suppe med grøn olie.